products

Commerciële Serreleiden kweken Lichten Supplementaire 320W 80 Ra

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Horti-Spectra
Certificering: Ce, ETL, FCC
Modelnummer: G600
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: $360.00/Pieces 1-499 Pieces
Levertijd: 5-7 voor steekproeven
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 3000pcs/maandelijks
Gedetailleerde informatie
Kleur die Index teruggeven (Ra): 80 Toepassing: Zaad die, BLOEI, VEG, de Commerciële Plantaardige Groeiende Lichten van de Bloemserre beginnen
Het Materiaal van het lamplichaam: Aluminium Wattage: 320W, 640W
Lichtbron: Leiden Garantie (Jaar): van 3 jaar
Inputvoltage (V): AC 110V (± 10%) Lichtgevende Doeltreffendheid (μmol/J): 2.9
Lichte Output (μmol/s): 660 Productnaam: De geleide Installatie groeit Licht
Spectrum: 660nm/630nm/460nm/430nm/610nm/3000K/etc Sleutelwoord: De LEIDENE Installatie kweekt Lamp.Agriculture-Lichten
LEIDENE Lichtbron: LM301B/LM301H Beschrijving: Het hoge Geleide Effect groeit Licht
Hoog licht:

320W 80 Ra Greenhouse-leiden kweken Lichten

,

80 Ra Greenhouse-leiden kweken Lichten

,

640W 80 Ra Greenhouse-leiden kweken Lichten


Productomschrijving

Serreleiden kweken Lichten die de Supplementaire Verlichting van de Reflectorsserre verwijden

Innovatief Hoog Efficiënt hitte-Dalend Systeem
LEIDENE Toplighting combineert met een reeks scherp-randtechnologieën voor de tuinbouwindustrie, is het wijd van toepassing op bladgreens en medische kruiden in serres. Wij hebben optimaal spectrum plus met hoge lichtintensiteit die goed bleek te zijn voor installaties door de tests van kwekers, onze het LEIDENE is toplighting geschikt voor de groei van vele installaties. De gemerkte die hoog rendementdioden worden goedgekeurd om uiterst hoge lichte output te hebben, die trustable resultaten opleveren voor kwekers; Met hoge normen die wij en geavanceerde technologieën hebben gevolgd die wij aangewend=hebben=, wij verzekeren een sterke kwaliteitsborging en een langste leven, dat uiterst is voor de investering van terugkeer door investeerders/kwekers

Serreleiden kweken Efficiënte Lichten en de Krachtige Commerciële Binnen Geleide Installatie van Ip65 kweekt 0


Hoge Doeltreffendheidsdioden
Om trustable te verzekeren kweek resultaat, is de hoge lichtintensiteit altijd a moet aan om het even welk soort LEIDENE inrichting, vooral voor serretoepassing, selecteren wij hoge normdioden voor de oplossingen van de serreverlichting, wat uiterst hoge verlichtingsprestaties kan aanbieden. De efficiency van dioden in onze leiden toplight is van zeer hoog doeltreffendheidsniveau, die onze inrichting bereiken veel super verlichtingsprestaties toelaten. Wij gebruiken hoog rendementdioden met super lichte output voor onze leiden toplight, is de efficiency van onze inrichting tot 2.6-3.0μmol/J, daarnaast, drijven wij met kleine stroom voor dioden, die zeer nuttig zullen zijn om een zeer lang leven te hebben. Bovendien hebben alle dioden die wij het testen van LM80 overgegaan hebben gebruikt, wat ons toelaten om kwekers/investeerders te verstrekken een stevige garantie van onze lichten

Serreleiden kweken Efficiënte Lichten en de Krachtige Commerciële Binnen Geleide Installatie van Ip65 kweekt 1

Hoog rendement Maximumopbrengst
LEIDENE Toplighting combineert met een reeks scherp-randtechnologieën voor de tuinbouwindustrie, is het wijd van toepassing op bladgreens en medische kruiden in serres. Wij hebben optimaal spectrum plus met hoge lichtintensiteit die goed bleek te zijn voor installaties door de tests van kwekers, onze het LEIDENE is toplighting geschikt voor de groei van vele installaties. De gemerkte die hoog rendementdioden worden goedgekeurd om uiterst hoge lichte output te hebben, die trustable resultaten opleveren voor kwekers; Met hoge normen die wij en geavanceerde technologieën hebben gevolgd die wij aangewend=hebben=, wij verzekeren een sterke kwaliteitsborging en een langste leven, dat uiterst is voor de investering van terugkeer door investeerders/kwekers

Commerciële Serreleiden kweken Lichten Supplementaire 320W 80 Ra 2

 

1.LED spaander
Selecteer de hoogste kwaliteits LEIDENE spaanders van vertrouwde op fabrikanten die zoals OSRAM, PHLLIPS en CREE superieure hoogte rensuring - kwaliteitssystemen en snak levensduur (50.000+-uren).

2. Energie - besparing
Groener groei, met 40%? 60% het lagere die energieverbruik per licht, naast het elimineren van dure die airconditioningsrekeningen wordt worden gebruikt veroorzaakt om traditionele hongerige macht te koelen VERBORG verlichting.

3.Spectrum
Kenmerkend ons merkgebonden volledig tuinbouwspectrum die zowel ultraviolet als infrarode golflengten gebruiken die buiten de waaier van menselijke visie vallen. Terwijl het veroorzaken van licht dat aan het blote oog onzichtbaar is, wonen deze kritiek UV & dioden van IRL, samen met de rest van ons merkgebonden spectrum, in het voorzien van uw installaties van elke golflengte nodig voor de robuuste en volledige groei door alle stadia van uw cyclus van het tuinenleven bij.

4.Optical lens
Gebouwd met secundaire lensing optica voor dubbele 90o? 120o uitzendend, resulterend in hogere penetratie en de meer eenvormige distributie van de PARIgolflengte door alle niveaus van gebladerteluifel en een hogere PPFD die door uw installaties worden geabsorbeerd.

Het PARI betekent fotosynthetisch Actieve Straling, die in de specifieke lichte golflengten vertaalt die een installatie en gebruiken als energie kan absorberen. De onze tuinbouw LEIDENE inrichtingen veroorzaken enorme hoeveelheden PARI, die voor de snellere groei, groter voedend begrijpen, grotere vruchten en bloemen toestaan.

5.Earth vriendschappelijk
De LEIDENE verlichting bevat niet de gevaarlijke die elementen binnen traditioneel worden gevonden VERBORG bol zoals uiterst giftig kwik of hoogst brandbaar natrium (de waterstof van natriumversies wanneer in contact met water).

6.Driving stroom
Onze hoge output, de gestabiliseerde huidige bestuurders van 700ma brengt het perfecte mengsel van intensiteit, duurzaamheid, energierendement en lage werkende temperatuur voor voor hoge output in evenwicht en met lange levensuur. Elk van onze producten gebruiken gevorderde geïsoleerde machtsbestuurders van UL-standaarduitvoervoltage.

7.Heat dissipatie
Grootmoedig overmaatse 20mm dikke hoogte - kwaliteitsaluminium heatsink met merkgebonden vinuitdrijving conceptontwerp om meer hitte uit het achtereind te verwijderen die van de LEIDENE spaander, het leven verlengen en outputpotentieel voor hogere opbrengsten verhogen.

8.IDS
Het intelligente Opsporingssysteem wordt opgebouwd in elk licht dat wij hebben verkocht. Elk paar LEIDENE series wordt afzonderlijk gecontroleerd, van de machtsbestuurder al manier aan de dioden, omdat sommige van onze LEIDENE spaanders lightwaves onzichtbaar aan het menselijke oog uitzenden (zij zien altijd weg eruit). Het Intelligente Opsporingssysteem gebruikt verschillende codes om u te waarschuwen als om het even welke LEDS gebrekkig worden, of als de huidige bestuurder om het even welke defecten ervaart.

9.Versatility
Niet alleen de onze komen LEIDENE verlichtingsinrichtingen met standaard horizontale hangende montage, kenmerken onze producten ook de enige facultatieve zij hangende montage van de hardwaregehechtheid voor gebruik als supplementaire zijverlichting om de intraluifelgroei, een andere industrie eerst op te voeren.

10.Safety
De nieuwste generatie van vandaag van hoog aangedreven leiden kweekt lichten wetenschappelijk is gebleken hoogst beschadigend te zijn aan het menselijke oculaire systeem wegens de hoge concentraties van ultraviolet en blauwe spectrumgolflengten. Houdend onze klantengezondheid en veiligheid in mening niet alleen hebben wij glazen van een de vrije paarwavelength~led, tuinbouw LEIDENE rang beschermende eyewear, maar ook een gepersonaliseerde code van de leven50% korting voor alle toekomstige aankopen van de beschermende glazen van Wavelength~LED voor alle geregistreerde producteigenaars omvat.

SPECIFICATIE:

ltem Nr. G600 G600 PRO
Lichtbron GELEID (EMC3030/3535) GELEID (EMC3030/3535)
Hoeveelheid dioden Rode dioden (660nm)
Witte dioden (3000k/5000k)
Rode dioden (660nm)
Witte dioden (5000K)
Spectrum Volledig Spectrum (F02) Regelbaar Spectrum (F01)
PPF 1560umol/s 1850umol/s
Effiiciency 2.65μmol/J 3.0μmol/J
Inputmacht 600W (5%) 600W (#5%)
Inputvoltage 90-277V @ 50-60Hz 90-277V @ 50-60Hz
Machtsfactor > 98% > 97%
Inrichtingsafmeting I Gewicht 1205x105x95 (mm) I 5.8kgs 1205x105x95 (mm) | 5.8kgs
Voedingdimensie I Gewicht 450x122*45 (mm) I 5.5kgs 450x122x45 (mm) | 5.5kgs
Thermisch beheer Het passieve koelen
door thermische buizen & vinnen
Het passieve koelen
door thermische buizen & vinnen
Het verduisteren 0-10V 0-10V
Lichte distributie 120° 120°
P Classificatie IP65 IP65
Crtification FCC, ETL-Ce RoHS FCC, ETL, Ce, RoHS
Garantie 5 jaar 5 jaar

 

FAQ

1 . Who is wij?
Wij zijn gebaseerd in Guangdong, China, begin vanaf 2013, verkopen aan Noord-Amerika (50,00%), Oost-Europa (15,00%), Zuid-Azige (12,00%), Westelijk Europa (10,00%), het Medio Oosten (8,00%), Zuid-Amerika (5,00%). Er zijn totale ongeveer 11-50 mensen in ons bureau.
2 . Hoe kunnen wij kwaliteit waarborgen?
Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitieve Inspectie vóór verzending;
3 . Wat kunt u van ons kopen?
Leiden kweken licht, LEIDEN quantumlicht, LEIDENE serreverlichting, leidden bar lichte, UV LEIDEN licht
4 . Waarom zou u van ons niet van andere leveranciers moeten kopen?
Wij leiden ontwerper en de fabrikant van leiden kweekt lichten voor verschillende tuinbouwtoepassingen, dienende binnenlandse klanten en aan boord, wonnen wij grote reputatie door aardig resultaat en sterke kwaliteitsborging.
5 . Welke diensten kunnen wij verlenen?
Goedgekeurde Leveringstermijnen: FOB, CIF CFR, EXW;
Toegelaten Betalingsmunt: USD, EUR, CAD, HKD, GBP, CNY;
Toegelaten Betalingstype: T/T, Western Union;
Gesproken taal: Engels, Chinees, Spaans, Japans, Arabisch, Frans, Russisch

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613922871564

WhatsApp : +8613922871564